Politica de Livrare

Livrare este gratuita pentru comenzile de minim 350.00 RON.

Costul de livrare pentru comenzile cu valori sub 350.00 RON este de 18 RON, atat in tara cat si in Bucuresti/Ilfov.

Livrarea prin curierat rapid – Coletul va fi livrat la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier in 2-5 zile lucratoare.

Ridicare personala a coletului de la sediul Cabbyx Corporation.

In momentul plasarii comenzii, fiecare client are posibilitatea de a opta atat pentru livrarea prin intermediul curierului cat si pentru optiunea de ridicare personala a coletului de la sediul Cabbyx Corporation. La fel si in cazul livrarilor prin curier termenul de livrare pentru aceste comenzi variaza intre 2 si 5 zile lucratoare.

Politica de Retur

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor de pe site-ul www.terrasapori.com si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele achizitionate de pe  www.terrasapori.com pot fi returnate in termen de 10 zile, daca nu corespund din punct de vedere al calitatii, daca ambalajul original al produsului nu a fost deteriorat in niciun fel: crapat, zgariat, tinut in conditii improprii, astfel incat continutul lui ar putea fi alterat, daca produsul a fost deteriorat in urma transportului.

Rambursarea fondurilor se face în 10 zile de la primirea returului, prin aceeași metodă folosită la plată. Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3—30 zile de la acceptarea returului.