Necesar. blender, tigaie, farfurie pentru servit

Mod de preparare

Spălați și curățați cartofii. Tăiați-i în cuburi mari și lăsați-i în apă pentru a scurge excesul de amidon. După aproximativ 15 minute, scurgeți cartofii, așezați-i pe o foaie de copt cu hârtie de pergament, condimentați cu ulei, sare, piper și crenguțe de cimbru și rozmarin. Gatiti la 200 ° C timp de 15 minute.

Într-un pahar de blender, se toarnă roșiile tocate, crema de rosii picanta , muștarul și migdalele. Se amestecă cu un mixer de imersie, apoi se adaugă tabasco și încet uleiul de măsline extravirgin. Continuați să adăugați uleiul de măsline extravirgin până când amestecul este cremos.

Într-o tigaie antiaderentă, gătiți burgerii unși anterior pe o parte și pe cealaltă. Gătitul variază în funcție de preferințe (rar, mediu sau bine făcut). Pentru a vă face o idee despre nivelul de gătire, trebuie doar să atingeți carnea cu degetul și să verificați consistența acesteia. Cu cât este mai dur, cu atât va fi mai gătit. Adăugați sare.

PENTRU FINISARE

Așezați chifla într-o farfurie, întindeți maioneza de roșii pe față și pe spate și apoi așezați hamburgerul. Adaugati cartofii, Decorați dupa placere!