Necesar. tigaie, cratiță, farfurie pentru cuptor

Mod de preparare

Curățați creveții, având grijă să îndepărtați capul, coada, carapacea și intestinul, apoi tăiați pulpa în bucăți mici.

Într-un castron amestecați pulpa de crevete cu mascarpone, apoi acoperiți cu folie alimentară.

Într-o tigaie se toarnă un strop de ulei și se încălzește sosul organic de vinete Agricola del Sole, apoi se condimentează cu sare și piper.

Curățați coaja de vinete, tăiați-o în fâșii julienne, apoi prăjiți-o în ulei de măsline extravirgin Agricola del Sole până când este crocantă.

Fierbeți paccherii Agricola del Sole într-o cratiță adăugând sare.

Odată gătite al dente – citiți timpii de gătit pe etichetă și scurgeți cu 3 minute înainte – scurgeți, apoi umpleți cu tartar de creveți și mascarpone. Păstrați apa de gătit.

Așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi turnați un strop de ulei de măsline extravirgin Agricola del Sole și gătiți la 160 ° C timp de 3/4 minute.

În apa de gătit încă clocotită, înmuiați 4 creveți timp de câteva minute.

Într-un vas de servit, se toarnă un polonic de sos organic de vinete Agricola del Sole, se pun 5 paccheri, apoi se decorează cu coji de vinete, creveți, frunze de busuioc și se termină cu ulei de măsline extravirgin Agricola del Sole.

Nu utilizați mai mult de 5 paccheri de persoană. Amintiți-vă întotdeauna să le așezați per verticală, astfel încât toate ingredientele utilizate să fie clar vizibile. Savurează îmbinarea aromelor mediteraneene!