Dăruiți-vă timp să construiți amintiri de neuitat.Gătiți împreună și petreceți o seară memorabilă savurând aromele autentice italiene în propria bucătărie!Aveți ingredientele esențiale pentru a face un starter cu Pane Fritto, apoi va puteți delecta cu o porție de calamarata napolitana.Bineînțeles ca delicioasele Racioppi însoțesc perfect un pahar de vin alb!Happy Valentine's Day!


Sugestia noastră de rețete pentru o cină completă va însoți acest box împreună cu un cadou surpriză.


Potrivit pentru o Cină în Doi.

Dăruiește persoanei iubite acest box, gătiți împreună și petreceți o seară memorabilă savurând aromele autentice italiene în propria bucătărie!

În Stoc

Produsele alese pentru cutiile noastre gourmet provin de la Agricola del Sole, o companie clădită pe relația ancestrală cu pământul și iubirea față de roadele sale.

Agricola del Sole grăiește o poveste despre o viață idilică petrecută muncind pământul cu sudoarea frunții în schimbul belșugului în farfurie, cinstit de gustul bogat, real, neîntinat de industrializare.

Agricola del Sole privește către viitor cu un spirit inovator pus în mișcare de secretele și tradițiile trecutului, pentru care poartă un respect profund – iar noi ne dorim să îl onorăm așa cum se cuvine.

Calamarata
Ulei de măsline extravirgin
Racioppi
Migdale prăjite
Cremă picantă de roșii uscate și busuioc
Măsline verzi Cerignola


Selecție din Box
Testimonial

" Am găsit o comoară în materie de recuperare a vechilor tradiții și arome vechi, aducând gustul autentic din țara Murgia la mesele moderne. "

Gianina Crăciun

Newsletter

Înscrie-te pentru a primi sugestii de rețete sau noutăți despre produsele noastre!

    © Terra e Sapori. All Rights Reserved

    Made by SilkEight

    Transport Gratuit pentru comenzi de peste 350 lei